Meč za ujedinjenje svih titula

Wilder prihvatio poziv Joshue - želi borbu na Wembleyju

"Borba za ujedinjenje je ispred obvezne obrane pojasa. Napravimo to! Ako to bude Wembley u ljeto, bit ćemo spremni. Želimo borbu, fanovi to žele, ništa nam ne stoji na putu", rekao je Shelly Finkel, jedan od Wilderovih menadžera.
Sport / Ostali sportovi | 03. 04. 2018. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anthony Joshua obranio je titule svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji i kolekciji pridodao još jedan pojas pobjedom protiv Josepha Parkera proteklog vikenda odlukom sudaca nakon 12 rundi.

Nakon meča Joshua je izazvao jedinog prvaka čiji mu pojas još nedostaje, Deontayea Wildera, s kojim se već neko vrijeme prepucava preko medija. Wilder mu je odgovorio i čini se da će do njihovog iščekivanog obračuna doći već ovog ljeta.

Shelly Finkel, jedan od Wilderovih menadžera, javno je poručio Joshui da pregovori mogu započeti.

"Jako smo sretni što je Joshua prvi put rekao da će mu sljedeća borba biti protiv Deontaya. Vjerujemo da je čovjek od riječi. Deontay je prihvatio izazov. Želimo javno reći da Wilder želi borbu i spremni smo doći na sastanak kako bismo dogovorili meč. Deontay je spreman potpisati i doći u Veliku Britaniju na borbu ovog ljeta", poručio je Finkel i najavio razgovor s Eddiejem Hearnom, promotorom Anthonyja Joshue, već do kraja tjedna.

Hearn je rekao da postoji kratak period kada bi se Joshua mogao boriti s Wilderom, jer ga čeka obvezna obrana tri pojasa koja je ranije osvojio.

"Borba za ujedinjenje je ispred obvezne obrane pojasa. Napravimo to! Ako to bude Wembley u ljeto, bit ćemo spremni. Želimo borbu, fanovi to žele, ništa nam ne stoji na putu", dodao je Finkel.

Deontay Wilder je prvak WBC-a i još nije izgubio ni jedan od 40 mečeva u karijeri.

Kopirati
Drag cursor here to close