Opći kaos

White odbio Nurmagomedovu u kavezu staviti pojas

Kaos koji se dogodio nakon glavne borbe UFC 229 eventa, i na koji UFC-ova sigurnosna služba nije bila spremna, doveo je do vrlo neobične situacije, prenosi Fightsite.
Sport / Ostali sportovi | 07. 10. 2018. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sav kaos koji je nastao nakon završetka borbe Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora doveo je do toga da je proglašenje pobjednika odrađeno bez boraca u kavezu, odnosno Dana White je odnio Khabibu staviti staviti pojas dok se nalaze u oktogonu.

Kaos koji se dogodio nakon glavne borbe UFC 229 eventa, i na koji UFC-ova sigurnosna služba nije bila spremna, doveo je do vrlo neobične situacije. Po nekim informacijama, po prvi put u povijesti UFC-a, pobjednik borbe nije se nalazio u kavezu tijekom proglašenja i to se dogodilo baš u borbi koju se nazvalo najvećom u UFC povijesti. Bruce Buffer je tako “and still…” izjavio u trenutku dok se u kavezu nalazio jedino on, prenosi Fightsite

Khabiba Nurmagomedova nije bilo lako smiriti nakon toga, iako su se tog zadatka prihvatili njegovi timski kolege Daniel Cormier i Luke Rockhold, koji su došli u kavez pokušati dovesti UFC-ovog prvaka u stanje gdje više neće biti pod tolikim utjecajem emocija. Na kraju su u tome uspjeli, Khabib se smirio i čekao je proglašenje, no onda mu je prišao Dana White, koji je prije toga tješio McGregora. Irac je napustio kavez, a onda je došlo do razgovora predsjednika UFC-a i prvaka lake kategorije na sredini kaveza.

“Ukoliko stavim ovaj pojas na tebe, svi će krenuti bacati svakakve stvari u oktogon”, rekao je White dok je objašnjavao Khabibu zašto neće biti okrunjen na mjestu gdje je Conora McGregora prisilio na tapkanje.

Khabib je nakon toga napustio kavez uz veliko osiguranje, a dok je prolazio kraj irskih navijača došlo je do toga da su ga gađali svakakvim stvarima te su ga polijevali pivom. Kao što smo spomenuli, Bruce Buffer pobjednika je pročitao bez njegovog prisustva, a Khabibu će pojas vjerojatno pripasti u svlačionici, bez svijetla kamera, osim možda onih službenih UFC-ovih te bi se trenutak dodjela istog možda mogao naći u “Embedded” ili “The Thrill and the Agony” serijalu.

Kopirati
Drag cursor here to close