Legenda Širokog Brijega

Wagner briljira i u 41. godini: Pogledajte majstorski pogodak brazilskog čarobnjaka

Wagner se okušao i u futsalu te sudeći prema snimci koju je podijelio na svojoj službenoj Facebook stranici, taj mu sport očito odlično leži.
Sport / Ostali sportovi | 21. 03. 2019. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilac Wagner Santos Lago (41) u svibnju 2018. godine odigrao je posljednju službenu utakmicu u dresu Nogometnog kluba Široki Brijeg čime je okončao 15-godišnju karijeru u Premijer ligi BiH od kojih je 13 godina nosio ''plavo-bijeli'' dres.

Službeni oproštaj priređen mu je u studenom 2018. godine kada je na Pecari za 70. rođendan kluba gostovao zagrebački Dinamo. 

Najbolji strijelac i igrač u povijesti Premijer lige BiH i Širokog Brijega posvetio se trenerskom poslu u Omladinskoj školi NK Široki Brijeg te igra za hrvatskog trećeligaša Imotski. 

No, Wagner se okušao i u futsalu te sudeći prema snimci koju je podijelio na svojoj službenoj Facebook stranici, taj mu sport očito odlično leži.

Naime, Brazilac je u Prvog ligi veterana u Splitu na utakmici Elektrodalmacija - Cosmos postigao fantastičan pogodak škaricama što je izazvalo oduševljenje suigrača i navijača na tribinama.

''I dalje pomalo uživam u nogometu! Nogomet je zakon!'', napisao je Wagner u opisu videa.

Kopirati
Drag cursor here to close