Počele pripreme

Vitor Hugo i Stefan Rakić nova pojačanja Mostar SG Staklorada

Rakić je reprezentativac Srbije koji dolazi iz rumunjske Informatica Timisoare, dok je Hugo dosad bio prvotimac brazilskog Social Ramos Clubea.
Sport / Ostali sportovi | 11. 08. 2018. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar SG Staklorad u novu sezonu ulazi jači za Stefana Rakića i Brazilca Vitora Hugu.

Rakić je reprezentativac Srbije koji dolazi iz rumunjske Informatica Timisoare, dok je Hugo dosad bio prvotimac brazilskog Social Ramos Clubea. Prvi dojmovi u Mostaru su, kaže, odlični.

''Pozitivno sam iznenađen organizacijom kluba. Sve je dobro posloženo, a meni od dolaska ništa nije nedostajalo. Stalno se brinu o meni i zaista sam zadovoljan. Ekipu čine kvalitetni igrači, a ja se nadam da ćemo se uigrati i ostvariti ciljeve. Cilj je da prođemo prvi krug, da se što bolje pripremimo za glavnu fazu, a u prvenstvu da uradimo ono što su moji suigrači uradili prošle i pretprošle sezone - osvojimo naslov prvaka'', izjavio je Rakić.

Upravni odbor ne isključuje mogućnost dolaska još jednog pojačanja.

Počele pripreme

Prozivkom i prvim treningom u dvorani Osnovne škole Zalik, u subotu ujutro su započele pripreme Mostar SG Staklorada pred predstojeću sezonu. Stručni stožer na raspolaganju je imao sve igrače iz rostera, uključujući i novake Votora Hugu, Stefana Rakića i Salku Macića.

Klub su tijekom ljeta napustili Kristijan Radin, Srđan Ivanković, Saša Babić i Josip Bošković. Treninzi će se odvijati u Mostaru sve do 18. kolovoza kada ekipa putuje na bazične pripreme na planinu Vlašić. Po povratku sa Vlašića naglasak rada bit će na uigravanju za prve susrete sezone u sklopu Preliminarne faze UEFA futsal kupa. U rad stručnog stožera uključen je i kondicijski trener Boris Kajan.

Foto: Mostar SG Staklorad / Počele pripreme
Kopirati
Drag cursor here to close