Boxing kup

Više od 700 sudionika na međunarodnom kick boxing kupu 'Wako Grand Prix BiH'

Kick boxing akademija Ilidža 23. veljače u Kulturno-sportskom centru "Sabit Hadžić" organizira 11. međunarodni kick boxing kup
Sport / Ostali sportovi | 08. 01. 2019. u 14:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wako Grand Prix BiH

Kick boxing akademija Ilidža 23. veljače u Kulturno-sportskom centru "Sabit Hadžić" organizira 11. međunarodni kick boxing kup ''Wako Grand Prix BiH'' za pionire, kadete, juniore i seniore.

Organizator na turniru očekuje nastup više od 700 natjecatelja iz 10 zemalja, u svim uzrasnim kategorijama, a svoje sudjelovanje najavili su osvajači medalja na europskim i svjetskim prvenstvima.

''U proteklom periodu uradili smo jako puno posla kada je u pitanju organizacija turnira, a očekuje nas još puno da bi sve bilo na vrhunskom nivou i da bi potvrdili epitet najboljeg turnira u našoj zemlji, ali i regiji. Nadamo se da ćemo ponoviti prošlogodišnja uspješna natjecanja i da se radi o jednom od najmasovnijih turnira u regiji kada je kick box u pitanju. Početak eliminacijskih borbi predviđen je od 10 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje'', rekao je Nermin Bašović, osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 2003. godine i najbolji bh. sportaš 2003. godine. 

Pokrovitelji natjecanja su Ministarstvo kulture i sporta KS, Turistička zajednica KS i Općina Ilidža.

Kopirati
Drag cursor here to close