Olimpijske igre

VIDEO | Džumhur se svađao s gledateljima, njegov otac zamalo izazvao tučnjavu

Sport / Ostali sportovi | 07. 08. 2016. u 00:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom meča Damir Džumhura i Dudija Sele u 1. kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru došlo je do incidenta na tribinama nakon što se naš tenisač požalio da ga jedan gledatelj vrijeđa.

To se dogodilo početkom drugog seta dok je Sela vodio sa 2:1 u setu te 1:0 u meču. Damir se nakon jednog završenog poena obratio sudiji i kazao da ga jedan gledatelj vrijeđa te je poručio da sudac naredi gledatelju da to prestane činiti ili da ga izbaci sa terena.

Istina, Damir je u određenim momentima koristio riječ "oni" pa je teško prosuditi da li se od početka radilo o maloj grupi ili jednom čovjeku, piše Klix.ba.


kkerue by mediabh

Sudac je uzvratio riječima kako se ništa nije događalo sve dok Damir nije počeo da se žali, odnosno da nije primijetio ikakvo vrijeđanje. Iako je sudac zahtijevao da se meč nastavi, Damir nije želio igrati te se okrenuo prema gledatelju na kojeg se žalio i govorio da ga prestane vrijeđati.

U sve se uključio i Džumhurov otac Nerfid koji je ujedno i njegov trener. Nerfid je prišao mjestu na koje je Damir pokazivao i nastupio je verbalni, a zamalo i fizički obračun gdje se uključilo više osoba. Tada je Nerfid kazao Damiru: "Nemoj igrati dok ih ne odstrani."

Nakon svega, kada je Damir sjeo na svoje mjesto tijekom pauze, govorio je sucu da je čuo uvrede na vjerskoj osnovi.

Meč se nastavio i Sela je na kraju slavio sa 2:0 u setovima.

Kopirati
Drag cursor here to close