Zapaženi rezultati

Veležovi plivači osvojili priznanja na natjecanju u Banja Luci

Plivački klub ''Velež'' je predstavljalo šest plivača.
Sport / Ostali sportovi | 29. 11. 2020. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 28. studenog održno je natjecanje pod nazivom ''Mali delfini 2020'' u
organizaciji Plivačkog kluba ''Olymp'' iz Banja Luke. Plivači su bili, shodno godištima, podijeljeni u tri grupe kako bi bilo ispoštovane sve epidemiološke mjere.

Plivački klub ''Velež'' je predstavljalo šest plivača: Mia Ćorić, Adnan Žmiro, Danis Alikalfić, Nedim Žujo, Omar Dušić i Timam Ramić. Obzirom da na ovom natjecanju nije bilo medalja već diploma, Klub se može pohvaliti sa ostvarenih tri druga i četiri treća plasmana.

Adnan Žmiro (2006) je imao odličan nastup u Banja Luci. U njemu najdražim discplinama, 50 metara slobodno i 50 metara delfin, bio je dva puta drugi dok je bio treći i na 100 metara mješovito. Adnan je znatno popravio svoje osobne rekorde te zauzeo drugo mjesto u ukupnom poretku plivača u svojoj kategoriji.

Foto: PK Velež / Veležovi plivači osvojili priznanja na natjecanju u Banja Luci

Danis Alikalfić (2006) je također imao zapažen rezultat. U disciplini 100 metara slobodno bio je drugi, a treći na 50 metara slobodno i 50 metara leđno. Danis je, popravivši svoja najbolja vremena, pokazao da je njegovo mjesto u samom vrhu kadetske kategorije bh. plivanja.

Sjajnu trku na 50 metara prsno imao je Timam Ramić (2006) u kojoj je zauzeo treće mjesto. Iako do plasmana na prva tri mjesta postolja u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin nije puno nedostajalo, Timam je potvrdio svoju odličnu formu i znatno poboljšao svoje osobne rekorde.

Nedim Žujo (2006) je bio četvrti na 50 metara prsno dok je dva odlična peta mjesta ostvario Omar Dušić (2006) i to u disciplinama 50 metara leđno i 50 metara prsno.

Mia Ćorić (2004) je iz tehničkih razloga plivala van konkurencije. Obzirom da je cilj njenog odlaska na natjecanje bilo provjera stanja forme Mia je ''položila ispit'' jer je u sve tri trke koje je plivala (50 metara delfin, 50 metara leđno i 100 metara mješovito) otplivala brže od očekivanog.

Kopirati
Drag cursor here to close