3. Velež Cup

Veležov plivački miting u Sarajevu postaje tradicija

Prva dva izdanja privukla su više od 800 plivača iz Bosne i Hercegovine i regije, a u istom ritmu iz PK Velež žele nastaviti i ove godine.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2020. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva uspješno organizirana i odlično posjećena plivačka mitinga, Plivački klub Velež i ove godine organizira svoj 3. Velež Cup.

Sada već tradicionalni, Međunarodni plivački miting 3. ''Velež Cup'' bit će održan u subotu, 8. veljače 2020. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu.

Prva dva izdanja privukla su više od 800 plivača iz Bosne i Hercegovine i regije, a u istom ritmu iz PK Velež žele nastaviti i ove godine. Iz kluba starog 67 godina poručili su da žele ponoviti odličnu atmosferu, sjajno druženje i dobre rezultate s prethodna dva mitinga.

''Ovim putem pozivamo sve plivačke klubove iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i drugih zemalja da sudjeluju na našem mitingu. Također, pozivamo roditelje plivača i prijatelje sporta da nazočnošću uveličaju naš miting uz želju da se svi dobro zabavimo i kući ponesemo samo lijepe uspomene'', naveli su iz PK Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close