US Open

Vekić: Razočarana jesam, vjerovala sam da mogu u polufinale

''Razočarana jesam jer sam mislila kako mogu doći u polufinale, ipak moram biti zadovoljna ostvarenim u New Yorku'', istaknula je mlada Hrvatica.
Sport / Ostali sportovi | 05. 09. 2019. u 09:35 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj jedne dobre priče za Donnu Vekić (23) je stigao u četvrtfinalu ovogodišnjeg US Opena. Osječanka se nije uspjela plasirati u polufinale u New Yorku, Belinda Benčić je bila bolja u dva seta 7:6(5), 6:3.

Gledajući rezultat, rekli bismo da je Belinda relativno lako postala prva Švicarka nakon 2001. godine i Martine Hingis, ali imala je svoje prilike i Donna. Posebno u prvom setu. Jer imala je Vekić break prednosti, 5:4 i svoj servis. A onda je počela griješiti.

Do finiša prvog seta napravila je osam pogrešaka, a onda isto toliko u naredna četiri gema. U najgorem mogućem trenutku, Benčić je dobila tie break iskoristivši četvrtu set loptu. U drugom setu je Donna držala korak do 3:3, nakon čega je Švicarka uzela tri gema zaredom. Polufinale je potvrdila kod treće meč lopte.

''Nisam mogla spojiti tri poena. Jedan bi odigrala dobro, drugi loše i tako, nedostajalo mi je ritma. Razočarana jesam jer sam mislila kako mogu doći u polufinale, ipak moram biti zadovoljna ostvarenim u New Yorku. Ukupno gledajući u ovoj godini igram dobar tenis u kontinuitetu. Taj kontinuitet nisam proteklih godina. Nakon ovog poraza ćemo vidjeti što moram napraviti da se ovakve stvari ne ponove. Mislim da nakon New Yorka mogu igrati samo bolje'', zaključila je Donna.

Kopirati
Drag cursor here to close