Tavla klub Zrinjski

Uspješno održan četvrti međunarodni backgammon turnir ''Neum Open 2021.''

Na ovom jakom turniru učešće je uzelo 67 igrača iz Sjeverne Makedonije, SAD-a, Crne Gore, Bosne Hercegovine, Hrvatske, Švicarske i Srbije.
Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2021. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Tavla kluba Zrinjski Mostar ovog vikenda u Neumu se održao četvrti međunarodni backgammon turnir Neum Open 2021. Turnir se igrao u hotelu Zenit

Na ovom jakom turniru učešće je uzelo 67 igrača iz Sjeverne Makedonije, SAD-a, Crne Gore, Bosne Hercegovine, Hrvatske, Švicarske i Srbije.

Prvog dana turnira odigrani su mečevi reprezentacija Sjeverne Makedonije, Bosne Hercegovine i Hrvatske, koja je ujedno je pobijednik ovog natijecanja. U petak u večernjim satima u ime kluba TK/Backgammon club Zrinjski Marin Marić je zaželio dobrodošlicu svim igračima i poželio sreću u natijecanju.

Foto: PR / Backgammon turnir u Neumu

Program je nastavljen sa Jack potom gdje igralo 45 igrača. Jack pot je osvojio Crnogorac Radovan Perović. Drugo mjesto je pripalo Dževadu Hindiću iz Jablanice koji je igrač TK Bijelopoljac/Mostar. Treće mjesto je osvojio Mihail Panovski iz Skoplja /Sjeverna Makedonija.

Glavni turnir ''Neum Open 2021'' počeo je subotu i završio je u nedelju. U ovom turniru natijecalo se 67 igrača.

Foto: PR / Backgammon turnir u Neumu

Prvo mjesto osvojio je Zoran Kožul TK Backgammon tavla club Zagreb (inače rođeni Mostarac). Drugo mjesto je pripalo Damiru Dadi Batlaku TK Stari Grad Mostar. Treće i četvrto mjesto podjelili su Omer Dervišbegović TK Jablanica i Mladen Čizmić TK Zrinjski Mostar

Organizator turnira je za sve navedene igrače osigurao diplome, novčane nagrade i bakroreze u obliku tavle.

Jedan od učesnika turnira Miloš Mikić najavio je u svom gradu Backgammon Beograd open 2021 koji će se održati od 22-24.10.2021.

Foto: PR / Backgammon turnir u Neumu

''I za kraj predsjednik TK Zrinjski Mostar Draženko Vučina čestitao je svim nagrađenim igračim i zahvalio se svim igračima na jednom lijepom druženju. Draženko se zahvalio menadžmentu i osoblju hotelu Zenita na potpori tijekom turnira.Posebno se zahvalio gospodinu Miri Ragužu istaknutom mostarskom grafičkom dizajneru. Iz tavla saveza BIH najavili su krajem devetog mjeseca backgammon turnir u Donjem Vakufu u organizaciji TK Vatrogasac i početkom 10 mjeseca državno pojedinačno prvenstvo u tavli koje će se održati u Fojnici'', stoji u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close