Snažna podrška

UniCredit podržava završnicu Davis Cupa

UniCredit se može pohvaliti izvrsnim dosadašnjim rezultatima u sponzoriranju velikih sportskih događaja.
Sport / Ostali sportovi | 24. 11. 2021. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit, čije su članice UniCredit Bank d.d. Mostar i UniCredit Bank a.d. Banja Luka, postao je glavni partner i službena banka završnice Davis Cupa by Rakuten (ekskluzivni partner u kategoriji bankarstva).

UniCredit se može pohvaliti izvrsnim dosadašnjim rezultatima u sponzoriranju velikih sportskih događaja.

Davis Cup odličan je izbor za UniCredit zahvaljujući širokoj geografskoj prisutnosti, predanosti grassroot tenisu, te orijentaciji na održivost i predanost unaprjeđenju igre putem digitalizacije.

"Izabrali smo Davis Cup kao sponzorsku platformu koja se savršeno uklapa u našu strategiju za pozicioniranje banke kao paneuropske komercijalne banke", izjavio je Andrea Orcel, izvršni direktor UniCredita.

Dodao je kako profesionalni teniseri predstavljaju izvrsnost, snagu i timski rad čemu teži i UniCredit, te kako je Davis Cup jedan od vodećih međunarodnih teniskih događaja.

Završnica Davis Cupa by Rakuten održat će se u tri grada od 25. studenog do 5. prosinca 2021. godine: u Innsbrucku i Torinu održat će se četvrtfinalna natjecanja za dvije od ukupno šest skupina, dok će se ostala četvrtfinala, polufinale i finale održati u Madridu.

Također, tijekom natjecanja  dodijelit će se i posebna nagrada UniCredita - ACE4sustainability: nagradna donacija odabranim humanitarnim organizacijama, koje djeluju na području ESG-a i sudjelovanje u bacanju novčića prije početka teniskih mečeva.

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 6,336 milijuna KM i kapitalom od 960,9 milijuna KM, Banka upravlja mrežom od 70 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2021.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 13 tržišta kao i u drugih 16 svjetskih država.

UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, i Sloveniji.

Kopirati
Drag cursor here to close