Sport i obrazovanje

U Tomislavgradu održano sportsko natjecanje srednjoškolaca HBŽ-a

Natjecanje se održavalo u sportskoj dvorani Osnovne škole 'Ivan Mažuranić'
Sport / Ostali sportovi | 25. 11. 2017. u 15:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije (HBŽ)organiziralo je u petak u Tomislavgradu sportsko natjecanje učenika srednjih škola HBŽ-a.

Natjecanje se održavalo u sportskoj dvorani Osnovne škole 'Ivan Mažuranić', u dvorani Srednje strukovne škole i Gradskoj sportskoj dvorani u Tomislavgradu, a učenici su se natjecali u nogometu, košarci i odbojci.

Prvo mjesto u nogometu osvojili su učenici Srednje strukovne škole iz Tomislavgrada, drugo mjesto pripalo je učenicima SSŠ Tomislavgrad, dok je treće mjesto pripalo učenicima Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada.

U muškoj košarci najbolji su bili učenici Srednje strukovne škole (SSŠ) 'Silvije Strahimir Kranjčević' iz Livna, drugo mjesto osvojili su učenici Srednje ekonomske škole Livno, dok je treće mjesto pripalo Srednjoj školi Kupres.

U natjecanju košarkašica ekipa Gimnazije iz Livna osvojila je prvo mjesto, ekipa Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada drugo, dok su učenice SSŠ 'Silvije Strahimir Kranjčević' iz Livna zauzele treće mjesto.

U odbojci za žene najuspješnije su bile učenice livanjske Gimnazije, druge su bile učenice SSŠ 'Silvije Strahimir Kranjčević' iz Livna, dok je treće mjesto pripalo ekipi Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada.

Ekipama s najbolje postignutim rezultatima uručene su prigodne nagrade.

Kopirati
Drag cursor here to close