Treneri su spremni!

U tijeku upis novih članova u Šahovski klub Široki Brijeg

Ove godine s djecom će raditi nekoliko trenera koji će se svojim radom prilagoditi različitoj dobi i stupnju znanja djece.
Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2019. u 19:27 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine Šahovski klub Široki organizira upis novih članova. Upis, kao i treninzi, održati će se u službenim prostorijama kluba na adresi fra. Didaka Buntića 46a.

Upis je u subotu, 28.09.2019. od 10:00 do 12:00 sati. Ove godine s djecom će raditi nekoliko trenera koji će se svojim radom prilagoditi različitoj dobi i stupnju znanja djece.

Šah, često poznat kao igra za intelektualno darovite, je najbolji sport za vježbanje najvažnijeg organa u našem tijelu: mozga. Diljem svijeta je uključen u školski program, gdje postoji kao samostalan školski predmet.

U BiH nije dio redovnog školskog programa, ali širokobriješki osnovci imaju priliku trenirati šah u klubu koji ima dugu tradiciju rada s djecom i mladima.

Šah potiče razvoj mozga i kreativnost kod djece, uči planiranju, a poboljšava i sposobnost pamćenja i vještine čitanja. Djeca stječu samopouzdanje učeći samostalno rješavati probleme.

Osim svih dobrobiti šaha kao sporta, članovi šahovskog kluba Široki imaju priliku putovati, natjecati se s vršnjacima i sklapati nova prijateljstva.

Za sve dodatne informacije o školi šaha i upisima, možete se javiti na brojeve telefona 063 975 954 (Dario), 063 466 445 (Jure), 063 125 325 (Ante) ili u inbox Facebook stranice Šahovski klub Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close