Taekwondo klub Cro Star

U subotu međunarodni taekwondo turnir ''Mostar Open''

Ove godine svoje snage će odmjeriti 500 sportaša iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore
Sport / Ostali sportovi | 02. 11. 2017. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deveti međunarodni taekwondo turnir ''Mostar Open'' održat će se u subotu, 4. studenog 2017. godine, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru. 

Turnir je organiziran u tri discipline: borbe, forme i kick, a organizator je Taekwondo klub Cro Star na čelu s trenericom Klaudiom Marić.

Nastupiti će svi uzrasti u borbama počevši od 2012. godišta pa do seniora, a koristit će se elektronska oprema Daedo, koja se koristila i na Olimpijskim igrama.  Forme su organizirane također za sve uzraste: kadete, juniore i seniore. Treća disciplina ''kic' je oblik natjecanja za najmlađe natjecatelje.

Turnir počinje ceremonijom otvaranja u 9.00 sati gdje će nazočne pozdraviti predsjednik Sportskog saveza grada Mostara Hasan Šišić uz druge uzvanike iz Taekwondo saveza BiH, a natjecateljski dio počinje u 9.30.

Ove godine će na turniru u Mostaru nastupiti reprezentacija grada Zagreba u borbama i u formama, a prijavili su se klubovi iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore. Svoje snage će odmjeriti 500 sportaša.

Kopirati
Drag cursor here to close