Mostar SG Staklorad - MNK Centar Sarajevo

U srijedu u Mostaru prva utakmica finala Kupa BiH u futsalu

Vratar domaćeg sastava Stanislav Galić nakon titule prvaka u Premijer futsal ligi, želi još jedan trofej.
Sport / Ostali sportovi | 10. 04. 2018. u 16:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu između Mostara SG Staklorada i sarajevskog Centra bit će odigran u srijedu u dvorani USRC ''Midhat Hujdur-Hujka'' u Mostaru od 18.00 sati.

Vratar domaćeg sastava Stanislav Galić nakon titule prvaka u Premijer futsal ligi, želi još jedan trofej.

''Kvalitetno smo se spremali za ovaj susret i atmosfera u ekipi je odlična, naročito nakon što smo osigurali naslov prvaka države. Imamo određenih problema s ozljedama, ali vjerujem da ćemo biti na razini u srijdu. Nastojat ćemo da napraviti prednost koja bi nam omogućila mirniji uzvrat u Sarajevu. Želimo osvojiti duplu krunu i ove godine'', izjavio je Galić.

Igrač Centra Bilal Jelić očekuje neizvjestan susret.

''Utakmica će sigurno biti zanimljiva. Oni imaju dužu klupu, prvaci su i favoriti u ovom susretu. Međutim, mi ne idemo u Mostar s ''bijelom zastavom''. Pokušat ćemo ostvariti rezultat koji će nas ostaviti u igri za naslov u Kupu u uzvratu na našem parketu'', ističe Jelić.

Utakmicu će suditi Zoran Sofrenić (Bijeljina), Romeo Primorac (Ljubuški) i Nemanja Vujadin (Istočno Sarajevo). Delegat je Dragan Čolić iz Kupresa, a proosmatrač suđenja Semir Kaplan iz Stoca, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close