Blanca Fernández Ochoa

U planinama blizu Madrida pronađeno tijelo legendarne skijašice Ochoa

Tijelo je pronađeno u srijedu ujutro u 9:00 sati, nakon što je potraga nastavljena. Policijski i civilni službenici potvrdili su kako je u pitanju tijelo Blance Fernández Ochoa.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2019. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Blanca Fernández Ochoa

Nakon što je španjolska policija potvrdila je da je pokrenula potragu za slavnom skijašicom Blancom Fernandez Ochoom (56) koja je posljednji put viđena prije više od tjedan dana u predgrađu Madrida za upravljačem svog Mercedesa, u srijedu je objavljeno kako su tragači u planinskom dijelu zemlje u blizini Madrida pronašli jedno tijelo.

Skupina za pretragu, koju čini 100 pripadnika Nacionalne policije, 100 pripadnika civilne garde Guardia i 25 vatrogasaca, kao i 60 dobrovoljaca, od nedjelje je na širem području grada.

Tijelo je pronađeno u srijedu ujutro  u 9:00 sati, nakon što je potraga nastavljena.  Policijski i civilni službenici su potvrdili kako je u pitanju tijelo Blance Fernández Ochoa.

Foto: AS / Stotine profesionalaca i dobrovoljaca tragalo je za nestalom skijašicom

Kći 56-godišnje Blance Fernández Ochoa, Olivia Fresneda, prijavila je majčin nestanak još 23. kolovoza, ali policija je tek dan kasnije izašla u javnost s ovom informacijom.

Ochoa je napustila svoj dom bez mobitela, a otkad je prijavljen njezin nestanak, nije koristila kreditne kartice.

Ochoi se od prijave nestanka gubi svaki trag, a Mercedes je pronađen u predgrađu glavnog španjolskog grada. Iako je policija obavila detaljnu pretragu vozila, ništa konkretnije nisu otkrili.

Fernández Ochoa je na Olimpijskim igrama u Albertvilleu 1992. osvojila broncu u slalomu i tako postala prva žena koja je Španjolskoj donijela medalju sa zimskih igara.

Njezin brat Francisco Fernandez Ochoa osvojio je zlato u slalomu na ZOI u Sapporu 1972.

Kopirati
Drag cursor here to close