Boks

Tyson Fury - još dvije borbe i mirovina

Tridesetjednogodišnji Fury mora odraditi još jedan dvoboj s Deontayjem Wilderom, nakon čega se svi nadaju velikom britanskom obračunu s Anthonyjem Joshuom, koji također prije toga ima još jednu obavezu.
Sport / Ostali sportovi | 04. 03. 2020. u 18:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:AP / Tyson Fury

Britanski boksač Tyson Fury, odnedavno ponovno svjetski prvak po WBC verziji, najavio je da će odraditi još samo dvije borbe i potom se umiroviti.

Tridesetjednogodišnji Fury mora odraditi još jedan dvoboj s Deontayjem Wilderom, nakon čega se svi nadaju velikom britanskom obračunu s Anthonyjem Joshuom, koji također prije toga ima još jednu obavezu. No nakon toga, bez obzira na ishod borbe, Fury će staviti rukavice na klin.

- Imam u sebi "goriva" za još dvije borbe, nakon toga ću jako ozbiljno razmisliti kuda dalje. Neporažen sam u 31 profesionalnom meču i ovo mi je 12. godina u profesionalnom boksu. Bio sam vlasnik svih pojaseva nakon što sam pobijedio Klička, a nisam ih nikad izgubio u borbi, nego zbog osobnih problema. Što se mene tiče, Joshua je skupio moje ostatke, rekao je Fury.

Otkrio je i kako je to postati svjetski prvak: - Gotovo antiklimaktično. Ideš po tu veliku borbu, digneš se na taj visoki nivo, onda pobijediš i pomisliš "ok, odradio sam to" i sklizneš. No kroz godine naučio sam zadržati mentalnu stabilnost usprkos tom ringišpilu emocija, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close