Natjecanje

Triatlon kup 'Kulin ban' krajem kolovoza na Boračkom jezeru

''Na trku se mogu prijaviti muške i ženske osobe starije od 14 godina (godina rođenja 2006. i stariji). Maloljetni netjecatelji moraju doći u pratnji roditelja koji za njih moraju potpisati prijavu''
Sport / Ostali sportovi | 03. 07. 2020. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Triatlon kup 

Ovogodišnji 17. Međunarodni triatlon kup ''Kulin ban'' bit će održan od 28. do 30. kolovoza na Boračkom jezeru.

Zanimljivo sportsko natjecanje održava se povodom 831. obljetnice donošenja Povelje Kulina bana, a specijalni partner ove godine je Olimpijski komitet BiH.

''Riječ je standardnom triatlon natjecanju u formatu sprint (polu-olimpijske) distance i sastoji se od sljedećih segmenata: 750m plivanja, 20km vožnje bicikla i 5km trčanja. Prijave su otvorene do 20.08.2020. i mogu se izvršiti isključivo preko službene stranice Triatlon asocijacije (https://tabih-sprintbih.ba/). Prijava je kompletna samo nakon izvršene uplate. Na trku se mogu prijaviti muške i ženske osobe starije od 14 godina (godina rođenja 2006. i stariji). Maloljetni netjecatelji moraju doći u pratnji roditelja koji za njih moraju potpisati prijavu'' – priopćili su organizatori.

U narednom razdoblju triatlon natjecanja bit će organizirana na vrhunskoj razini, jer je nedavno održana osnivačka skupština Triatlon - pentatlon saveza Federacije BiH.

U prostorijama Olimpijskog komiteta BiH su u okviru osnivačke skupštine harmonizirani svi akti i dokumenti saveza, uključujući i novi statut saveza. Novoizabrani predsjednik Triatlon - pentatlon saveza Federacije BiH je Elmir Hadžialić, potpredsjednik saveza je Mirza Hadžić, predsjednik Skupštine saveza je Ivica Vrgoć i potpredsjednik Skupštine saveza Faruk Helać, priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close