Škola atletike Mostar

Tri medalje za mostarske atletičare na natjecanju u Dubrovniku

''Nadam se da će paralelno s talentiranom djecom dolaziti i infrastruktura - koje nema. Jama za skok u dalj ne košta puno, a može donijeti puno. Treniramo na betonu, ali radimo u nadi da će Grad prepoznati značaj ovog bazičnog sporta'', rekao je Duzi
Sport / Ostali sportovi | 09. 10. 2021. u 20:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škola atletike Mostar polako ali sigurno niže uspjeh za uspjehom.

Tako su na ''Otvorenom prvenstvu Dubrovnika'', koje je održano 9. listopada 2021. sudjelovali i atletičari Škole atletike Mostar. U grad na Neretvi su donijeli tri medalje.

Ajdin Omerović (2014 god.) osvojio je zlatnu medalju (60 m), Petra Šaravanja (2013. god.) brončanu (60 m), te Emin Lizde (2012. god.) također brončanu medalju (60 m).

Foto: Škola atletike Mostar / Emin Lizde iz Dubrovnika se vratio s brončanom medaljom

Na međunarodnom natjecanju u Dubrovniku nastupilo je 300 dječaka i djevojčica u različitim disciplinama.

Sudjelovali su klubovi iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Foto: Škola atletike Mostar / Petra Šaravanja je u Mostar donijela broncu

''Presretni smo rezultatima koje naša djeca postižu. Posljednjih šest natjecanja donose medalje različitog sjaja u Mostar. Bili su u Sarajevu, Konjicu, Kaknju, Prozor-Rami, Čitluku i evo sada i u Dubrovniku. Radimo na njihovom razvoju, svaki put su sve bolji i bolji i trude se dati svoj maksimum'', priopćeno iz Škole atletike Mostar.

Osnivač ove Škole Armin Duzić je kazao i kako se ''atletika polako vraća u Mostar''.

''Nadam se da će paralelno s talentiranom djecom dolaziti i infrastruktura - koje nema. Jama za skok u dalj ne košta puno, a može donijeti puno. Treniramo na betonu, ali radimo u nadi da će Grad prepoznati značaj ovog bazičnog sporta'', rekao je Duzić.

Kopirati
Drag cursor here to close