Uspjeh

Tri medalje za bh. reprezentaciju na Balkanskom prvenstvu u bodybuildingu/fitnessu

Zlatne medalje za Bosnu i Hercegovinu su osvojili Saša Drašković u kategoriji bodibilding preko 100 kg i Lejla Šečić u kategoriji bikini fitnes preko 167 cm.
Sport / Ostali sportovi | 07. 09. 2020. u 14:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Tri medalje za bh. reprezentaciju na Balkanskom prvenstvu u bodybuildingu/fitnessu

Bosanskohercegovačka reprezentacija osvojila je tri medalje na Balkanskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu, koje je održano u Rumuniji.

Selekcija BiH je s 3 natjecatelja, Sašom Draškovićem, Ivanom Vučković, Lejlom Šećić i izbornikom Mirsadom Terzom, osvojila dvije zlatne medalje i jednu bronzanu.

Zlatne medalje za Bosnu i Hercegovinu su osvojili Saša Drašković u kategoriji bodybuilding preko 100 kg i Lejla Šečić u kategoriji bikini fitness preko 167 cm. Ivana Vučković je bila bronzana u kategoriji body fitness u otvorenoj konkurenciji.

''Naš rezultat je ustvari i pokazatelj da je bodybuilding scena u BiH, iako malobrojna, ipak na veoma visokoj razini. Naši netjecatelji redovno ostvaruju rezultate na balkanskim prvenstvima, a ovaj zadnji, stopostotni učinak, dovoljno govori u korist kvalitete nastupa. Naša dva natjecatelj, Sašu i Lejlu, očekuje još nastup i na Europskom prvenstvu koje je na programu za dva vikenda u Španjolskoj, a i državno prvenstvo u Kaknju koje prethodi, održava se naredni vikend. Ovom prilikom bih i pohvalio rad Saveza koji je, u ovim teškim uvjetima organizirao i djelomično sufinancirao odlazak našeg tima i Elit Nutrition, koji je izašao u susret našim natjecateljima i osigurao jednoobraznu odjeću i opremu'' - izjavio je izbornik Mirsad Terzo, priopćeno je iz Bodybilding i fitnes saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close