Sarajevo i Mostar

Treneri mostarske Neretve na dvije odlične edukacije 

Sport / Ostali sportovi | 12. 10. 2021. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji sa Međunarodnim olimpijskim odborom, Olimpijski odbor Bosne i Hercegovine je 9. i 10. listopada 2021. godine organizirao "Tehnički tečaj za trenere" o bazičnim principima kondicijske pripreme sportaša na kojem su bili pozvanki i sudjelovali treneri  Judo  kluba Neretva i Sambo kluba Neretva. 

Edukacija je bila od velikog značaja za ova dva mostarska kluba jer su na tečaju bili eminentni predavači  iz oblasti sportskih i medicinskih znanosti iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. 

Foto: PR / Treneri mostarske Neretve na dvije odlične edukacije 

Bez obzira na iskustvo koje već imaju, treneri mostarskih klubova, imali su konkretan zadatak, a to je daljnja edukacija  koje će zasigurno prenijeti na svoje učenike i mlađe trenere.  

"Jedno je znanje znati, a drugo je znanje dati"! Upravo je to "davanje znanja" zadatak dodatnih edukacija i usavršavanja  naših trenera, ističe se u priopćenju kluba. 

Na edukaciji su sudjelovali treneri iz nekoliko sportova, a to su box, judo, taekwondo,  skijanje, cheerleading, plivanje, nogomet, sambo, kickbox,  vaterpol, hokej, atletika...itd 

Mostar: Reanimacija (IPA CBC projekt RACE - Dom zdravlja Mostar) 

U okviru CBC projekta RACE, vodeći partner DZ Mostar, osim nabave edukacijske i medicinske opreme, organizirao je i edukaciju građana Mostara iz oblasti pružanja prve pomoći-Reanimacija osnovnih vitalnih funkcija i rukovanja AED simulatorima koji su u okviru ove projektne aktivnosti, po završetku edukacije građanstva, biti postavljeni na strateška mjesta u Mostaru, a svi polaznici obuke biti će osposobljeni za rukovanje njima.

Foto: PR / Treneri mostarske Neretve na dvije odlične edukacije 

Judo klub Neretva je po drugi put imao kandidate  za edukaciju, ovoga puta četvorica mlađih trenera koji su sudjelovali na hvale vrijednoj edukaciji i uspješno savladali znanje koje im je pruženo.  

Zaista smo ponosni  na naše mlađe trenere koji su se rado odazvali ovoj edukaciji, te se ovim putem još jednom zahvaljujemo edukatorima na trudu, zalaganju i prenesenom znanju tijekom cijele edukacije. 

Kopirati
Drag cursor here to close