Zainteresiranost

Teniski "Adria Tour": Ulaznice rasprodane za sedam minuta

''Svi koji su nabavili ulaznice pomogli su programe Fondacije 'Novak Đoković' za unapređenje ranog razvoja naše djece koje u Srbiji provodi", rekao je jedan od najboljih svjetskih tenisera Novak Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 03. 06. 2020. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi kontigent od 1.000 ulaznica za humanitarni teniski događaj "Adria Tour", koliko je pušteno u prodaju, rasprodan je za rekordnih sedam minuta, prenosi Anadolu Agency (AA).

Prema podacima kompanije "Ticket Vision", na čijim web stranicama i blagajnama su se mogle nabaviti karte, zainteresiranost za turnir u Beogradu od 12. do 14. lipnja je bila nezapamćena.

"Hvala svima na ovolikoj zainteresiranosti i želji da kupovinom karte budu dio 'Adria Toura' i tako se nađu u prilici da na dijelu vide mene i neke od najboljih tenisača svijeta. Ujedno, svi koji su nabavili ulaznice pomogli su programe Fondacije 'Novak Đoković' za unapređenje ranog razvoja naše djece koje u Srbiji provodi", rekao je jedan od najboljih svjetskih tenisera Novak Đoković.

Prateći mjere sigurnsoti i preporuke o udaljenosti od minimum jednog metra između gledatelja na sportskim događajima, organizator je odlučio da u petak u prodaju pusti još 1.000 ulaznica. To će biti moguće da se izvede, jer će biti povećan kapacitet stadiona s montažnim tribinama u Teniskom centru "Novak", na preko 4.000 mjesta.

Osim u Beogradu teniski "Adria Tour", koji organizira Đoković, od 12. lipnja do 5. srpnja trebao bi se održati još u Zadru, Crnoj Gori i Banja Luci. Završna ekzibicija "Adria Toura" između Đokovića i najboljeg bh. tenisača Damira Džumhura planirana je za 5. srpnja u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close