Brojne aktivnosti

Taekwondo klub Cro Star: 48 kandidata steklo svoje novo zvanje

Velik broj aktivnosti u taekwondo klubu Cro Star
Sport / Ostali sportovi | 14. 07. 2020. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je jako puno organiziranih aktivnosti, navodi se u priopćenju kluba.

Održano je polaganje za pojaseve, na kojem je 48 kandidata steklo svoje novo zvanje:

TAEKWONDO KLINCI: Jakov Lucović, Niko Krešić, Domagoj Doko, Emanuel Naletilić, Gabriel Ćeško

VIŠI BIJELI POJAS: Jelena Ćeško, Vito Avmedovski, Samuel Lalić, Luka Bošnjak, Iva Marić, Fabian Kovačević, Marta Radovan, Daniel Vučić, Tia Udovičić, Josip Milićević, Neo Krezić, Noa Krezić, David Ilić

NIŽI ŽUTI POJAS: Ante Milićević, Jana Krtalić, Lara Baković, Dominik Baković, Matej Šunjić, Lea Krešić, Ana Grbešić, Doris Zlomislić, Mia Sesar

VIŠI ŽUTI POJAS: Leonarda Šunje, Gabriela Šunje, Ema Prusina, Ela Prusina, Anđela Arapović, Marko Bevanda

NIŽI ZELENI POJAS: Romano Blažević, Matej Zelenika, Iva Šunjić, Mihaila Komlen

VIŠI ZELENI POJAS: Vida Marić, Lana Šunjić, David Rezo

NIŽI PLAVI POJAS: Dorijan Matić

VIŠI PLAVI POJAS: Leona Marijanović

NIŽI CRVENI POJAS: Matej Vidačak, Antonio Rezo

VIŠI CRVENI POJAS: Nika Šunjić, Andrej Matić, Vanesa Matić, Sebastian Vučić

Taekwondo klinci su polagali dječiji modificirani program, te su pokazali jako puno radosti, motivacije, želje a samo polaganje se sastojalo iz 4 dijela, u kojima su klinci mogli pokazati što su naučili.

Polaganje za pojaseve se sastoji od ručnih/nožnih tehnika, atraktivnih letećih taekwondo tehnika, borbe na 1 i na 3 koraka, samoobrane, formi, razbijanja daske i borbe.

Održana su i 3 zabavna klupska natjecanja u hokeju, poligonima i kapicama.

Nedavno je 20 članova, roditelja i trenera kluba odmjerilo svoje snage na Grand Prix utrci na karting stazi, a sljedeće planirane aktivnosti su kajaci, rafting i planinarenje. Kao i uvijek treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović stalno organiziraju nešto s ciljem promoviranja sporta i zdravog načina života.
Potrebno je istaknuti i da je Lucija Kovačević osvojila prvo mjesto u natjecanju crteža, koje je organizirao Taekwondo Savez Bosne i Hercegovine.

Tijekom Corone je Cro Star bio jako aktivan te su članovi imali razne online aktivnosti. Članovi kluba su svaki tjedan imali program treninga, održavali su se sati engleskog i njemačkog jezika, organiziran je bio izbor najljepšeg Uskrsnog jajeta i crteža.

Članovi i treneri kluba pridružili su se online Foot Shake Dance izazovu, a odvozili su i biciklističku turu na Svjetski dan Multiple skleroze i tako dali svoj doprinos, a u klubu se aktivno skupljaju i čepovi za Udrugu.
Napomenimo i da su dvije mame kluba darivale klub s prigodnim „Corona“ poklonima.

Mostarski Cro Star održava treninge još ovaj tjedan a potom slijedi kratki ljetni raspust. U 8. mjesecu počinju opet treninzi u svim grupama od najmlađih Taekwondo klinaca do svih ostalih uzrasta, uključujući i odrasle, koji u klubu imaju organiziranu rekreaciju. To je pogotovo pogodno za roditelje, koji mogu svoj trening odraditi u isto vrijeme kad i njihovo dijete ima taekwondo trening, navodi se u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close