Ilidža Open

Taekwondaši Cro Stara osvojili osam brončanih medalja

Sudjelovalo je oko 550 natjecatelja, a ostam Mostaraca se u žestokoj konkurenciji izborilo za osam bronci.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastupio je u subotu na velikom međunarodnom taekwondo turniru Ilidža Open.

Sudjelovalo je oko 550 natjecatelja, a osam Mostaraca se u žestokoj konkurenciji izborilo za osam bronci.

U borbama su bronce osvojili Andrej Matić, Damir Ćubela, Dorijan Matić, Josip Bevanda, Matej Vidačak i Iva Šunjić.

''Do bronce su svi imali po jednu ili dvije borbe, a konkurencija je zaista bila jaka i brojna. Dorijan Matić je nakon dvije pobjede morao usprkos vodstvu predati polufinalnu borbu zbog ozljede. Treba se istaknuti i nastup Ive Šunjić, kojoj je ovo bio tek drugi turnir, no s jednom izvrsno odrađenom pobjedom protiv iskusnije protivnice izborila se za broncu. I ostatak ekipe imao je teške protivnike i zaslužuju pohvalu za svoj nastup'', navode iz Cro Stara.

U disciplini ''kick'' broncu je osvojio Dorijan Matić. U disciplini ''forme'' nastupila je po prvi put Iva Grbešić i u konkurenciji 12 djevojčica izborila se za odlično treće mjesto. Na turniru je još nastupio i Romano Blažević, koji se unatoč dobrom nastupu, nije uspio izboriti za medalju.

''Jako sam zadovoljna nastupom svoje ekipe na Ilidži. Sve su brončane medalje, ali to su bronce zlatnog sjaja, jer su se jako potrudili, ostvarili dosta pobjeda, i što je meni najvažnije pokazali su napredak i jako puno želje i motivacije. Imali smo i početnika, koji su se super pokazali, i kao i uvijek možemo računati na dobar podmladak'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Cro Star nastavlja s pripremama za nadolazeće Prvenstvo Herceg-Bosne, koje će se krajem mjeseca održati u Tomislavgradu.

Kopirati
Drag cursor here to close