Prvakinja u brzom klizanju

Svjetska prvakinja raznosi pizze da plati put na Olimpijske igre

Elise je istovremeno i desetostruka prvakinja Europe u brzom klizanju, ali je morala da se suoči s činjenicom da je svim britanskim sudionicima u zimskim sportovima srezan proračun
Sport / Ostali sportovi | 23. 03. 2021. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elise Christie, svjetska prvakinja u brzom klizanju iz 2017. godine, prinuđena je da radi kao raznosač pica u Nottinghamu kako bi prikupila novac za putovanje na Zimske olimpijske igre u Pekingu 2022. godine.

Elise je istovremeno i desetostruka prvakinja Europe u brzom klizanju, ali je morala da se suoči s činjenicom da je svim britanskim sudionicima u zimskim sportovima srezan proračun za 8 milijuna funti, iako se radi o jednoj od najtrofejnijih natjecateljica iz ove zemlje.

Christie koja je dugo vodila borbu s depresijom, izjavila je da bi medalja u Pekingu bila idealan završetak karijere, prenosi ATV.

"Sve što radim činim kako bih osvojila medalju u Pekingu i kako bih otklonila nedostatke s prošlih Igara. Istovremeno, pokušavam da se borim sa stigmom mentalnih problema i to je još jedan veliki cilj", poručila je Elise Christie.

Ona je prije nekoliko godina otkrila i da je dobivala prijetnje smrću uoči Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014, gdje nije uspjela da se izbori za medalju, ali se nada da će ovog puta imati više sreće.

Kopirati
Drag cursor here to close