Široki Brijeg

Svečano otvorena najbolja malonogometna liga mjesnih zajednica u Hercegovini

Malonogometnu ligu MZ Grada Širokog Brijega svečano je otvorio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je predstavnicima mjesnih zajednica uručio malonogometne lopte.
Sport / Ostali sportovi | 03. 07. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamnaesto izdanje najorganiziranije, najjače i najpopularnije malonogometne lige mjesnih zajednica u Hercegovini počelo je u ponedjeljak navečer na igralištu Prve osnovne škole u Širokom Brijegu.

U prvom susretu večeri Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega Rasno je s uvjerljivih 6:2 slavilo protiv Biograca.

Nakon ove utakmice uslijedilo je svečano otvaranje Lige, a u ime organizatora nazočne je pozdravio predsjednik Sportskog saveza Širokog Brijega Ivan Zeljko dok je Ligu blagoslovio fra Jure Barišić. Mažoretkinje Široki svojim su točkama uljepšale prvu večer turnira i samo otvaranje.

Malonogometnu ligu MZ Grada Širokog Brijega svečano je otvorio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je predstavnicima mjesnih zajednica uručio malonogometne lopte. Naime, Nogometni klub Široki Brijeg poklonit će svakoj mjesnoj zajednici po jednu s kojom će ekipa odraditi službeno zagrijavanje.

Nakon svečanog otvaranja odigran je susret Desne Obale i Dužica koji je završio rezultatom 2:2. U posljednjem susretu večeri Brig je slavio protiv Ljutog Doca 2:0.

Ponedjeljak, 2. srpanj:
MZ Rasno - MZ Biograci 6:2
MZ Desna Obala - MZ Dužice 2:2
MZ Ljuti Dolac - MZ Brig 0:2

Utorak, 3. srpanj:
20:00 KOČERIN – BUHOVO
21:00 PRIVALJ – DOBRIČ, PROVO I GRABOVA DRAGA
22:00 JARE – CRNE LOKVE

Srijeda, 4. srpanj:
20,00 TRN - UZARIĆI
21,00 IZBIČNO – CRNAČ
21,00 MOKRO – ČERIGAJ

Četvrtak, 5. srpanj:
20:00 OKLAJI – CIGLANA GRADAC
21:00 BRIG – DOBRKOVIĆI
22:00 BUHOVO - LJUBOTIĆI

Petak, 6. srpanj:
20:00 DOBRIČ, PROVO I GRABOVA DRAGA – LIJEVA OBALA
21:00 BIOGRACI – TURČINOVIĆI
22:00 DUŽICE – KNEŠPOLJE

Kopirati
Drag cursor here to close