Međunarodni turnir

Sve je spremno za 'Sarajevski kiseljak open 2018.'

Turnir svake godine okupi više od stotinu sudionika iz cijeloga svijeta, a tako će biti i ovoga puta.
Sport / Ostali sportovi | 22. 05. 2018. u 16:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Sarajevski kiseljak open 2018.

 Sve je spremno za ovogodišnje izdanje međunarodnog teniskog turnira "Sarajevski kiseljak open 2018." koji spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira u Bosni i Hercegovini s obzirom da se isti održava pod okriljem ITF-a, Međunarodne teniske asocijacije. 

Turnir svake godine okupi više od stotinu sudionika iz cijeloga svijeta, a tako će biti i ovoga puta. Nagradni fond je 15.000 dolara, a turnir se boduje i za ATP ljestvicu, najavili su organizatori. 

"Ove godine održat ćemo 19. po redu, odnosno deveti turnir iz serije Futures. Neki od danas ponajboljih tenisača svijeta, poput Damira Džumhura, prve su bodove osvojili uprava na ovom turniru stoga se sa svim igračima trudimo ostati u kontaktu, pružiti im maksimalnu podršku što oni prepoznaju i rado nam se vraćaju. Ovaj događaj već dugi niz godina na najbolji mogući način promovira naš grad ali i cijelu Bosnu i Hercegovinu", kazao je Robert Biletić, direktor turnira i predsjednik Teniskog kluba Elliptic, koji je uz Općinu Kiseljak organizator turnira. 

Svečano otvorenje turnira planirano je za petak, 25. svibnja, s početkom u 12 sati. Kvalifikacije za glavni turnir igrat će od 26. do 28. svibnja, mečevi glavnog dijela turnira počinju 29. svibnja, a finale je predviđeno 3. lipnja. 

Biletić je najavio i neke novitete poput infrastrukturnih promjena i ulaganja koji su rezultirali boljom vidljivosti terena, većim tribinama za gledatelje, ali i prostorom za opuštanje koje će biti dostupno svim natjecateljima ali i gledateljima. 

Turnir se održava pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close