MNL MZ Široki Brijeg

Sve je spremno za finale na Pecari: Okršaj Jara i Desne Obale

Zeljko je kazao da su u Sportskom savezu jako zadovoljni ovogodišnjem izdanjem Lige za koju smatra da je najorganiziranija i najposjećenija liga ovog tipa u Hercegovini.
Sport / Ostali sportovi | 16. 08. 2018. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega odigrat će se u petak, 17. kolovoza 2018. godine, s početkom u 18:30 sati na stadionu Pecara.

Tim povodom održana je tiskovna konferencija u press centru na Pecari na kojoj su govorili predsjednik Sportskog saveza Grada Širokog Brijega Ivan Zeljko te predstavnici finalista mjesne zajednice Jare i mjesne zajednice Desna Obala.

Zeljko je kazao da su u Sportskom savezu jako zadovoljni ovogodišnjem izdanjem Lige za koju smatra da je najorganiziranija i najposjećenija liga ovog tipa u Hercegovini.

''U početku je bila nešto slabija posjećenost, a pretpostavljam da je uzrok tomu bio nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, u knock-out fazi tribine u Klancu su bile ispunjene do posljednjeg mjesta, a cjelokupna organizacija te igre na terenu kao i ponašanje navijača na tribinama su bili na zadovoljavajućoj razini'', ističe Zeljko.

Finalna utakmica igrat će se dva puta po 40 minuta. Svaka ekipa će moći prijaviti 22 igrača te je broj izmjena neograničen, no zamijenjeni igrač se ne smije ponovno vratiti u igru.

Navijači mjesne zajednice Jare bit će smješteni na tribini Sjever dok je tribina Jug rezervirana za navijače Desne Obale. Bez obzira na rezultat u finalu, predstavnici Jara i Desne Obale pozvali su sve Širokobriježane na feštu u svoje mjesne zajednice. Fešta u MZ Jare održat će se kod mjesne škole dok će Desna Obala pripremiti feštu na igralištu Prve osnovne škole Široki Brijeg u Klancu.

Iako je ovo trebalo biti posljednje finale odigrano na Pecari, predsjendik Sportskog saveza Širokog Brijega Ivan Zeljko kazao je da će konačna i službena odluka o tome ''pasti'' na sjednici Upravnog odbora Saveza koji će odlučiti o tome, a postoji mogućnost da će o tome na kraju odlučiti predstavnici svih mjesnih zajednica javnih glasovanjem.

 

Kopirati
Drag cursor here to close