Kutija Šibica

Sutoni, Sesar i Hrkać protiv Aladžića u finalu

Finalna utakmica je na rasporedu u subotu od 18 sati i 30 minuta.
Sport / Ostali sportovi | 27. 12. 2019. u 19:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalu 49. po redu kultnog turnira Kutija Šibica, igrat će momčadi Biberona Maraska i CB Dobermann. Na jednoj strani će se naći braća Josip i Marin Suton, Josip Sesar, Mirko Hrkać koji nose dres Biberona, dok će na drugoj biti kapiten Mostar SG, Marijo Aladžić koji na ovom turniru igra za momčad CB Dobermann.

Momčad Biberona Maraska, svoju prednost već u prvom poluvremenu je ostvarila zahvaljujući odličnoj realizaciji kontra napada. Prvi su realizirali već u drugoj minuti, Toni Jelavić je bio strijelac, ali treba reći da je jako loše reagirao golman Poliklinike Milojević - Cvjetno, Mario Herceg. Herceg se nije proslavi niti u finišu prvog dijela, kada je prednost Biberona udvostručio Marinko Šamija. Pokušavali su u nastavku, igrači Poliklinike smanjiti zaostatak, ali nisu uspijevali, niti u situaciji šest na pet. Na kraju su Luka Perić i Duško Martinac zaključili priču.

Drugo polufinale je ponudilo daleko više uzbuđenja. Sjajno posložena momčad Dobermanna se našla u problemima sredinom prvog dijela kada je Slovenac Rok Mordej zaradio dvije minute. To su kaznili igrači Pizzerije Stari Zagreb Borongaj - Lugovi, pa su preko Daria Markića stiglo do prednosti, ali ne zadugo. Sjajnu solo akciju dvije minute kasnije u gol je pretvorio slovenski reprezentativac Kristijan Čujec. Do kraja poluvremena Marko Perić sjajno reagira za preokret.

Najbolji pojedinac na parketu Kristijan Čujec je definitivno riješio pitanje pobjednika, svojim drugim golom dvije minute prije kraja.

Finalna utakmica je na rasporedu u subotu od 18 sati i 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close