Prekinuta utakmica

Sudac iz Ljubuškog nokautiran u Sarajevu

Veći sukob su spriječili pripadnici MUP-a Županije Sarajevo, a utakmica je odmah prekinuta
Sport / Ostali sportovi | 18. 12. 2017. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica 10.  kola Premijer futsal lige BiH između MNK Centra i KMF Tanga u Sarajevu prekinuta je u 17. minuti pri rezultatu 3:1 zbog fizičkog napada igrača na suca.

Naime, kapetan gostujuće momčadi Tanga, Dragan Ikonić, izrevoltiran odlukom prvog suca Romea Primorca iz Ljubuškog, koji mu je pokazao žuti karton izvan igre, udario je spomenutog te ga oborio na parket.

Veći sukob su spriječili pripadnici MUP-a Županije Sarajevo, a utakmica je odmah prekinuta.

''Utakmica između MNK Centra i KMF Tango prekinuta je u 17. minuti kod rezultata 3:1 za MNK Centar. Razlog prekida je udaranje suca Romea Primorca iz Ljubuškog od strane kapetana gostiju Dragana Ikonića. Nakon udarca Primorac je završio na parketu, a eventualne nove sukobe spriječili su pripadnici MUP-a koji su odmah reagirali. Incident je snimio službeni snimatelj ZAP produkcije koja je zadužena za snimanje Premijer futsal lige BiH. Na osnovu snimke tijela Saveza mogu donijeti odluku o kazni za odgovorne za prekid susreta. Izvještaj o događaju podnijet će i predstavnici policije: Davor Vujinović i Amer Ahmetspahić. Opširnije o incidentu u delegatskom izvješću'', stoji u izvješću delegata nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close