Čestitke

Stolnoteniski klub Mostar po 8. put osvajač duple krune

Do kraja sezone mostarske igrače očekuje državno seniorsko prvenstvo Bosne i Hercegovine koje će se održati u Ilijašu sljedeći vikend.
Sport / Ostali sportovi | 14. 06. 2021. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u dvorani stolnoteniskog kluba Mostar odigran je play-off za prvaka države, gdje je STK Mostar prvi tim u sastavu: Luka Matković, Davorin Pongrac, Adnan Šehić, Marko Vučijak, Sandro Soldo, Filip Palameta i trener Toni Vranjić u jako uzbudljivom finalu bio bolji od STK "Mladost" Zenica rezultatom 4:3 i tako 5. godinu za redom osvojio duplu krunu, odnosno osmu u posljednjih devet godina.

Foto: STK Mostar  / 

"Za razliku od prethodnih mečeva protiv STK 'Mladost' iz Zenice, ovaj put smo mi stalno smo bili u prednosti, 1-0, 2-1, 3-2 i na kraju kao i svaki put ove sezone smo ih pobijedili u zadnjem, odlučujućem meču i mislim zasluženo obranili titulu državnih prvaka Bosne i Hercegovine. Želio bih se zahvaliti Upravi kluba na čelu sa predsjednikom Draganom Palametom, svim našim sponzorima kao i prijateljima kluba bez kojih ovo ne bi bilo moguće i naravno na kraju najveće zasluge idu samim igračima koji su najveći 'krivci'' za ovaj uspjeh'', rekao je Toni Vranjić, glavni trener kluba.

Dodao je kako do kraja sezone mostarske igrače očekuje državno seniorsko prvenstvo Bosne i Hercegovine koje će se održati u Ilijašu sljedeći vikend.

Kopirati
Drag cursor here to close