Stolni tenis

STK Mostar: Veliki uspjeh na državnom prvenstvu

Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2017. u 09:38 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u organizaciji vrijednih radnika STK Hasspin u Jablanici je odigrano Seniorsko prvenstvo u stolnom tenisu.

Mladi igrači STK Mostara ostvarili su jedan od najvećih uspjeha kluba, u pojedinačnoj konkurenciji osvojivši ukupno tri medalje.

Vceprvaci države u igri parova postali su Marko Vučijak i Luka Matković koji su tijesno u finalu izgubili rezultatom 2:3 od puno iskusnijih igrača. Treba istaći da su do finala izbacili daleko najbolji par u državi, inače višestruke državne pojedinačne i ekipne prvake, Armina Aličića i Srđana Milićevića, što je podvig vrijedan velikog pomena za ovu dvojicu osamnaestogodišnjaka.

Još jedan vrijedan rezultat i brončanu pojedinačnu medalju osvojio je Marko Vučijak, što je za ovog inače državnog prvaka u mlađim kategorijama prva pojedinačna seniorska medalja.

Vučijak je u polufinalu nakon vodstva od 2:0 poražen od kasnije državnog seniorskog prvaka Ivana Bobaša, koji je bio višegodišnji član SK Mostar. Šlag na kraju dana bila je brončana medalja vrijednih cura STK Mostara, Ive Knezović i Alemke Hasečić.

Kopirati
Drag cursor here to close