Stolni tenis

STK Mostar peti put u posljednjih šest godina osvojio Kup BiH

Mostarci su u finalu s 3:1 svladali velikog rivala Vogošću.
Sport / Ostali sportovi | 10. 04. 2018. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stolnoteniski klub ''HT Eronet'' Mostar pet put je u posljednjih šest godina osvojio Kup BiH u muškoj konkurenciji. U finalu igranom u Mostaru slavili su s 3:1 protiv velikog rivala STK Vogošća.

''Jako sam sretan i ponosan na svoje igrače. Dugo smo se pripremali za ovaj događaj i ovo je moja prva titula u trenerskoj karijeri. Još jednom hvala mojim dečkima koji su pružili odličnu igru i bili na visini zadatka kao i stručnom stožeru koji je nemilosrdno pomagao do ovog uspjeha'', izjavio je trener mostarske momčadi Toni Vranjić. 

Za domaće stolnotenisače nastupili su: Dragutin Šurbek, Adnan Šehić, Luka Matković, Marko Vučijak, Filip Palameta i trener/igrač Toni Vranjić.

Ženska ekipa mostarskog kluba izgubila je u finalu Kupa BiH od sarajevskog STK Spin 2012, a za domaću ekipu nastupale su: Iva Knezović, Leonarda Pušić, Alemka Hasečić, Sara Noa Miljko, te trenerica i igračica Maja Vranjić.

STK ''HT Eronet'' Mostar okreće se završnici prvenstva i play offu, a kolo prije kraja osigurali su prvo mjesto u Premijer ligi BiH te će pokušati obraniti titulu prvaka države koja bi im bila jubilarna deseta.

Kopirati
Drag cursor here to close