DFA liga

Sport Talent sjajno otvorio DFA ligu za sezonu 2018/19

UŠS Sport Talent u novoj sezoni nastupa s četiri godišta i jučer i danas su polaznici nogometne sekcije ove škole ostvarili sjajne rezultate.
Sport / Ostali sportovi | 02. 12. 2018. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer i danas je na terenima Arena Sport Centra počelo novo izdanje DFA lige, najmasovnijeg natjecanja u BiH za mlade nogometaše.

UŠS Sport Talent u novoj sezoni nastupa s četiri godišta i jučer i danas su polaznici nogometne sekcije ove škole ostvarili sjajne rezultate. Prvi su na teren jučer kročili dječaci rođeni 2010. godine koji su u prvom susretu deklasirali čapljinske Limače (crveni) rezultatom 10:1, nakon čega su nakon vodstva 2:0 remizirali s gradskim rivalom HŠK Zrinjski, te u trećem susretu deklasirali još jednu ekipu iz Mostara Školu Fudbala Stari Grad s 12:2.

Godinu mlađi klinci, rođeni 2011. godine su u premijernom nastupu slavili protiv ŠN Tiki Taka iz Mostara s čak 13-1, a druge gradske rivale, ekipu Fortune pobijedili su nakon preokreta rezultatom 4:1.

Nedjelja je bila rezervirana za dječake rođene 2008. godine koji su također prve utakmice riješili uvjerljivo i bez poraza. Prvo su nadigrali vršnjake iz čitlučkog Brotnja s 3:0, te potom pobijedili AF Mostar s 3:1.

Generacija 2009. danas je naišla na bolje rivale. U prvom susretu poraženi su od HŠK Posušja s 0:6, dok su u drugoj pružili bolju igru no na kraju su dječaci iz UŠS Unisport Stolac bili bolji s 3:1. Takmičenje u DFA ligi nastavit će se idućeg vikenda.

Kopirati
Drag cursor here to close