Arena Cup

Sport Talent namučio zagrebački Dinamo

Ova talentirana generacija je još jednom pokazala rad univerzalne sportske škole Sport Talent iz Mostara koja je ne samo najbrojnija na ovim prostorima, već i bilježi rezultate u svim sportovima koji su vrijedni pažnje.
Sport / Ostali sportovi | 10. 11. 2018. u 22:10 Bljesak.info
Kopirati

Sport Talent skupo prodao kožu protiv Dinama iz Zagreba je najbolji opis za prvu utakmicu u grupi na Arena Cupu Hercegovina 2018 u skupini dječaka rođenih 2010. godine.

Ova talentirana generacija je još jednom pokazala rad univerzalne sportske škole Sport Talent iz Mostara koja je ne samo najbrojnija na ovim prostorima, već i bilježi rezultate u svim sportovima koji su vrijedni pažnje. Rezultat je glasio 2:0 za zagrebačku ekipu uz veliki pljesak i pohvale na račun dječaka Sport Talenta.
 
Drugu utakmicu su remizirali protiv ekipe iz Međugorja i završili drugi u skupini odmah iza Dinama, a u 1/8 finala bolji su bili od vršnjaka ekipe Mali Most rezultatom 7:0. Sutra se igra 1/4 finale protiv ekipe NK Kamen Ivanbegovina iz Imotskog.
 
Dječaci rođeni 2011. godine su tek demonstrirali dominaciju uz 2 uvjerljive pobjede protiv vršnjaka Zrinjskog 6:1 i Limača Čapljine 5:0, i prošli u 1/4 finale kao prvi u grupi uz impresivnu gol razliku 11:1 i dali do znanja da će se o ovoj generaciji tek pisati i pričati. Sutra slijedi 1/4 finale protiv ekipe Neretvanca iz Opuzena.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati