3:0

SOK Mostar odnio pobjedu pred domaćom publikom

Ovom pobjedom Mostarske su se izjednačile sa ekipom OK ''Novi Grad'' Sarajevo, sa kojom sada dijele prvo mjesto na ljestvici.
Sport / Ostali sportovi | 18. 11. 2018. u 17:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Odbojkašice Studentskog odbojkaškog kluba ''Mostar'' slavile su ovoga vikenda sa maksimalnih 3:0 nad ekipom Odbojkaškog kluba ''Troglav'' Livno.

Mostarske su u ovoj utakmici pokazale dominaciju i nastavile pobjedonosni niz kojim pokazuju želju za povratak u Premijer ligu BiH.

Ovom pobjedom Mostarske su se izjednačile sa ekipom OK ''Novi Grad'' Sarajevo, sa kojom sada dijele prvo mjesto na ljestvici.

Foto: Bljesak.info / Susret SOK Mostar - OK Troglav

Upravo sljedećeg vikenda u Mostaru će biti odigran derbi kola, odnosno derbi polusezone, u kojemu će Mostarske na domaćem terenu dočekati ekipu Novog Grada, a pobjednik ove utakmice zasjest će na prvo mjesto ljestvice i najvjerojatnije osigurati plasman u doigravanje za Premijer ligu BiH.

Inače, utakmicu protiv Troglava Mostarke su trebale igrati u gostima, ali kako se radi na rekonstrukciji dvorane u Livnu, ovoga vikenda bile su ''prisilno'' domaćini ekipi iz Livna.

Utakmicu su pred stotinjak gledatelja sudili Ismet Istrefi (Sarajevo) i Merima Spahalić (Mostar).

Široki slavio, Čapljina poražena

I druga dva predstavnika Hercegovine u najvišem federalnom rangu natjecajna, Široki Brijeg i Čapljina, odigrali su ovoga vikenda prvenstvene utakmice.

Široki Brijeg je na domaćem terenu sa 3:0 slavio nad ekipom Alipašino Polje.

Čapljina je poražena na Ilidži od ekipe Igmana, sa visokih 3:0.

Kopirati
Drag cursor here to close