U društvu najboljih

Sloga u Premijer Futsal ligi

Prvo mjesto i plasman u društvo najboljih osigurala je momčad Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja koja je ostvarila dvije sigurne pobjede.
Sport / Ostali sportovi | 18. 03. 2019. u 12:51 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekla tri dana Mostar je bio domaćin završnog turnira doigravanja za ulazak u Premijer Futsal ligu BiH. Prvo mjesto i plasman u društvo najboljih osigurala je momčad Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja koja je ostvarila dvije sigurne pobjede.

Na startu turnira prvog dana Sloga je deklasirala Buba Maru 6:0, nakon čega je Buba Mara osvojila samo bod u duelu s Bosnom Kompred.

Sloga je prije posljednjeg dana imala dva boda prednosti, ali bez ikakvih kalkulacija je ušla u susret koji je bio poprilično buran. Već nakon tridesetak sekundi pokazani su prvi žuti kartoni, a Sloga je već nakon pedesetak sekundi vodila golom kapetana Haruna Latića. Do osme minute u strijelce su se upisali iskusni igrači Sabahudin Petak i Bajro Spahić dok je autogol postigao Jasmin Spahić za veliku, pokazalo se do kraja nedostižnu prednost Sloge.  Sve što su uspjeli napraviti igrači Bosne Kompred u nastavku, bili su golovi Zijada Ramića i Mahira Hodžića za konačnih 5:2.

Suci finalnog susreta su imali dosta posla, pokazali su ukupno sedam žutih i tri crvena kartona. Sloga je sezonu zaključila s 12 ostvarenih pobjeda i dva remija.

Kopirati
Drag cursor here to close