Sezona počinje

Skijanje na Jahorini od danas, na Bjelašnici od subote

Sezona skijanja u BiH već počinje
Sport / Ostali sportovi | 29. 11. 2018. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Jahorina

 Na Jahorini je od danas moguće skijanje, na stazi Poljice u funkciji je i istoimeni ski lift. U funkciji je i ski vrtić Poljice.

''Uvjeti za skijanje su odlični. Kombinacijom umjetnog osnježavanja i snijega koji je padao prethodnih dana formirano je oko 40 centimetara snježnog pokrivača'', potvrdila je Feni stručna suradnica za odnose sa javnošću Olimpijskog centra "Jahorina" Sanja Ćeremidžić.

Dodala je da će "sve do službenog otvaranja nove skijaške sezone, 16. prosinca skijaši na ski karte imati popust od 70 posto, tako da cijena dnevne karte sa popustom iznosi 13,20 KM".

Na Bjelašnici će, kako su Feni potvrdili iz KJKP ZOI 84, ljubitelji skijanja moći skijati od subote, jer će tada biti pušteno u funkciju i dnevno i noćno skijanje.

Kompanija ZOI'84 Sarajevo već dva dana ulaže maksimalne napore da bi staza na liftu "BX" na Bjelašnici bila spremna za prve skijaše.

Za pripremu staze korišten je sustav za umjetno osnježavanje te su stvoreni uvjeti za sigurno skijanje, priopćeno je iz ZOI'84.

Ski centar Bjelašnica - Igman će omogućiti besplatno skijanje za sve korisnike usluga u subotu 1. prosinca u razdoblju od 8 do 16 sati.

Ljubitelji skijanja će moći uživati i u besplatnom noćnom skijanju u terminu od 18.30 do 21 sati.

Ukoliko uvjeti budu dozvoljavali, moći će skijati i u nedjelju 2. prosinca od 8 do 16 sati, a cijene karata će biti prema važećem cjenovniku za ski sezonu 2018./2019.

Na raspolaganju je i gastro ponuda u objektu Benetton u Babinom dolu.

Kopirati
Drag cursor here to close