Prvo izdanje

Sjajni nastupi HŠK Zrinjski i NK Sport Talent na 'Turniru prijateljstva' u Trebinju

Turnir se igrao u dvije konkurencije, onoj 2012. godište, te dječaka rođenih 2010. godište. Boje Mostara na turniru predstavljali su HŠK Zrinjski, NK Sport Talent, ŠN Tiki Taka i UŠS Fortuna.
Sport / Ostali sportovi | 08. 03. 2021. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda je u trebinjskom Gradu sunca održan veliki malonogometni turnir koji je organizirala trebinjska škola nogometa ŠF Leostarsa. 'Turnir Prijateljstva' na kome je sudjelovao veliki broj ekipa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, opravdao je očekivanja i prvo izdanje prošlo je u sjajnom ozračju.

Turnir se igrao u dvije konkurencije, onoj 2012. godište, te dječaka rođenih 2010. godište. Boje Mostara na turniru predstavljali su HŠK Zrinjski, NK Sport Talent, ŠN Tiki Taka i UŠS Fortuna.

Mali Plemići imali su najviše razloga za zadovoljstvo budući da su se kući vratili ruku punih trofeja. Dječaci rođeni 2012. godine popeli su se na sam tron savladavši u finalnoj utakmici s 2:1 domaćina turnira ekipu Leostarsa, dok je u toj konkurenciji treće mjesto pripalo širokobriješkom Herceg Sportu a četvrto Fortuni. Velike drame viđene su u konkurenciji 2010. godišta.

Završnica turnira igrala se na vanjskom terenu s tartan podlogom na koju se dječaci nisu lako privikavali, no ti ta činjenica nije spriječila dječake da prikažu odličan nogomet. Na kraju je HŠK Zrinjski nakon lutrije penala u polufinalu savladao velike gradske rivale NK Sport Talent, da bi u finalu s 2:1 bio poražen od pobjednika, ekipe FK Sloboda Čačak.

Također nakon penala Sport Talent je u utakmici za 3.mjesto pobijedio ŠF Leostars. Zapažene nastupe u ovoj konkurenciji imao je i Tiki Taka koji je u 1/4 finalu poražen od
pobjednika turnira Slobode, a valja napomenuti da je dječake iz Čačka u utakmici igranoj u skupini Sport Talent pobijedio s 3:1 bez većih problema. Sjajan ambijent u Gradu sunca učinio je ovaj turnir još ljepšim a nakon dva dana loptanja i druženja sva djeca kući su otišla sretna i zadovoljna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close