Cheerleading

Širokom tri zlata na Međunarodnom turniru u Sarajevu

Hrvatski cheerleading klub Široki nastupio je s kadetskim group stuntom, seniorskim group stuntom te u obje discipline su osvojili zlato. Trećim zlatom se na kraju okitila i Nikolina Čolak u seniorskoj solo izvedbi.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Domu Mladih u Skenderiji u sklopu Sarajevo dance festivala ovaj vikend održava se Međunarodni turnir u cheerleadingu, hip hopu, sportskom plesu i show dance.

Sarajevo dance festival održava se već tradicionalno šestu godinu za redom. Uz festival organiziran je međunarodni turnir, a upravo zbog velikog broja prijavljenih turnir traje dva dana, a prvog dana turnira nastupili su i članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki. 

Hrvatski cheerleading klub Široki nastupio je s kadetskim group stuntom, seniorskim group stuntom te u obje discipline su osvojili zlato. Trećim zlatom se na kraju okitila i Nikolina Čolak u seniorskoj solo izvedbi, a upravo ona je dobila i posebnu čast od organizatora da se  obrati s nekoliko riječi svim sudionicima međunarodnog turnira. 

''U Sarajevu su nas predivno dočekali, kako ispred organizacije tako i od publike koja nam je svaki nastup nagradila velikim pljeskom. Predivno je bilo, djeca su zadovoljna i definitivno želimo doći opet i nadam se sa svim našim članovima idući put. Ja sam odmah nakon nastupa seniorske ekipe pozvana od strane zapisničkog stola da se obratim publici s nekoliko riječi, malo neplanski, ali bila mi je velika čast i hvala organizatorima na tom gestu. Upoznali smo puno novih ljudi s kojima planiramo suradnju u budućnosti'', izjavila je Nikolina Čolak.

Kopirati
Drag cursor here to close