U finalu protiv Mostaraca

Širokobriješki boćari u borbi za titulu prvaka BiH

Za titulu državnih prvaka Širokobriježani će se boriti protiv Mostaraca.
Sport / Ostali sportovi | 10. 09. 2018. u 08:35 Filip Kožul | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boćarski klub ''Široki Brijeg'' izborio je finale doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine.

U polufinalu, koje se igra na dvije utakmice, svladali su ekipu iz Čapljine. Nakon pobjede u prvoj utakmici u Širokom Brijegu 13:11, širokobriješki boćari su i u drugom susretu upisali pobjedu od 14:10 protiv Čapljine.

U susret su ušli s četiri naprama četiri gdje su Božo Naletilić i Ante Soldo pobjedili pojedinačne discipline, a par i trojka su izgubili. Nakon prvih klasičnih disciplina slijedile su ''gume'' u kojima Širokobriježani odnose pobjede u sve četiri discipline i osigurava finale za sljedeći vikend.

Mario Hrkać i Ante Soldo su pobjedili štafetu, dok su Dražen Glavaš i Marinko Mikulić dobili ''precizno'' i disciplinu ''brzinsko izbijanje'' pobijedio je Božo Naletilić.

BK ''Široki Brijeg'' će u finalu igrati protiv  ekipe ''Ante Rozić'' iz Mostara.

Možda se nekima čini kao nebitno i možda će neki podcijeniti, ali ljudi koji igraju ovaj sport u Hrvatskoj ili primjerice u Francuskoj i Italiji pristojno zarađuju te je jako cijenjen sport.

Osim toga družiti se s ljudima i igrati bilo kakav sport je jako pohvalno. Još kada u tome što radite možete biti najbolji u državi, onda je to itekako vrijedan uspjeh i zaslužuje poštovanje.

Kopirati
Drag cursor here to close