Taekwondo

Šest medalja za CroStar na državnom prvenstvu

Državni prvaci su postali Luka Penavić i Antonio Rezo. Državni viceprvak je Matej Sesar. Treći u državi su Roko Baković, Damir Ćubela i Nika Šunjić.
Sport / Ostali sportovi | 24. 03. 2019. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star ostvario je odlične rezultate na državnom taekwondo prvenstvu, koje se održalo u subotu u Posušju.

Na prvenstvu su sudjelovala 433 natjecatelja iz 43 kluba iz cijele Bosne i Hercegovine.

Budući da je u pitanju državno prvenstvo, nije bilo modificiranih pravila za uzrast mlađih kadeta, pa se Cro Star predstavio s jednom manjom ekipom, koja se izborila za šest državnih medalja.

Državni prvaci su postali Luka Penavić i Antonio Rezo. Državni viceprvak je Matej Sesar. Treći u državi su Roko Baković, Damir Ćubela i Nika Šunjić.

''Ovo državno prvenstvo je i kriterijski turnir za sve one, koji žele svoje mjesto u taekwondo reprezentaciji Bosne i Hercegovine'', poručili su iz kluba.

Na državnom prvenstvu je sudio i sudac iz Cro Stara, Miran Đorđevski. On je sudac 1. klase, koji je inače i jedan od najboljih sudaca u sudačkoj organizaciji Taekwondo Saveza BiH.

Cro Star će idući vikend nastupiti na turniru u Imotskom, a nakon toga na Federalnom taekwondo prvenstvu u Kaknju, koje je također jedan od kriterijskih turnira za ulazak u reprezentaciju, dodaje se u priopćenju koje je medijima uputila trenerica ovog kluba Klaudija Marič.

Kopirati
Drag cursor here to close