Međunarodni turnir

Sedam medalja za Karate klub Zrinjski u Konjicu

Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2017. u 08:17 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Zrinjski osvojio je sedam medalja na 12. Međunarodnom karate turniru ''Konjic Open'' na kojem je sudjelovalo 450 natjecatelja iz 45 klubova iz četiri države. 

Zrinjski je nastupio s devet članova te je osvojio sedam medalja od čega četiri zlatne. 

Prvacima u svojim kategorijama, osvojivši zlatne medalje, postali su Marija Mandić u kategoriji djevojčice 11 godina -36 kg, Dora Rezić djevojčice 13 godina -44 kg, Mia Đinkić juniorke +59 kg, Marija Marojević seniorke +59 kg.

Drugo mjesto i srebrne medlje osvojili su Petra Bandić djevojčice 10 godina -40 kg i Karlo Džidić dječaci 12 god -42 kg, a u istoj kategoriji Ivan Kraljević je osvojio treće mjesto i brončano odličje.

Trener Marko Opančar je poručio da je iznimno zadovoljan odličnim rezultatima koji se već treći tjedan zaredom ponavljaju, od Zagreb Kupa, preko DBG Opena i sada na Konjic Openu. ''Naravno da dobar rezultat ne znači da se treba trenirati manje nego naprotiv dobar rezultat treba biti poticaj za još marljivije treniranje'', dodao je.

Uz ove rezultate želimo podsjetiti da Karate klub Zrinjski vrši upis novih članova. Upis se vrši ponedjeljkom i četvrtkom u vremenskom razdoblju od 18.30 do 20.30 sati u dvorani ''Đački dom'' u Mostaru, i svaki radni dan od 20.00 do 22.00 sata u dvorani Karate kluba Zrinjski u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close