Oprosti mi, pape

Nije mu dovoljan otac: Saša Zverev za trenera uzeo slavnog Ivana Lendla

Ivan Lendl godinama je uspješno trenirao Andyja Murrayja, pomogavši mu dva puta osvojiti Wimbledon i jednom US Open, kao i dvije zlatne olimpijske medalje.
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2018. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi njemački tenisač Alexander Zverev, za kojega mnogi vjeruju da je budući svjetski broj jedan, ima novog trenera. Zvereva je preuzeo jedan od najvećih u povijesti tenisa, Ivan Lendl.

Hoće li Alexander mlađi u potpunosti ''razvlastiti'' svojega oca, Alexandra Zvereva starijeg, nije objavljeno.

"Dobro došao u tim, Ivan Lendl!", napisao je mladi Zverev uz prigodnu sliku na Instagramu.

Bivši osmerostruki osvajač Grand Slam turnira jedno je od najslavnijih teniskih imena i čini se kako Zverev u ovome trenutku, uoči US Opena, nije mogao pronaći idealnije ime za svoj trenerski tim.

Ivan Lendl godinama je uspješno trenirao Andyja Murrayja, pomogavši mu dva puta osvojiti Wimbledon, jednom US Open, kao i dvije zlatne olimpijske medalje.

Inače, teniski klan Zverev potječe iz Rusije, odakle su roditelji starijeg sina Miše i mlađeg, ali uspješnijeg Alexandera, 1991. godine došli u Njemačku. Majka Irina Zvereva također se profesionalno bavila tenisom.

Alexander ''Saša'' Zverev trenutačno je četvrti na ATP listi, dok je njegov brat Mikhail "Miša" plasiran oko 45. mjesta.

Uz Nadala i Đokovića, Alexander Zverev glasi kao najveći favoriti na ovogodišnjem US Openu.

 

Welcome to the team Ivan Lendl

Objavu dijeli Alexander Zverev (@alexzverev123)

Kopirati
Drag cursor here to close