Futsal

Salines ostavio Mostar SG bez finala Kupa

Mostar SG je dva puta prijetio, Aladžić je pogodio stativu, ali su onda gosti iz prvog udarca na gol stigli do vodstva. Bivši igrač mostarske momčadi, iskusni Nermin Kahvedžić postiže gol.
Sport / Ostali sportovi | 11. 03. 2020. u 22:22 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalu futsal kupa BiH će igrati tuzlanski Salines i sarajevski Centar. Centar je deklasirao momčad Seljaka 7:2, dok je Salines u Mostaru, još jednom ove sezone bio bolji od aktualnog prvaka Mostar SG-a 3:1.

Finale prije finala, trenutačno dvije najbolje momčadi u BiH je opravdalo očekivanja. Tuzlaci nisu imali previše loptu u nogama, ali su svoje prilike maksimalno koristili. Mostar SG je dva puta prijetio, Aladžić je pogodio stativu, ali su onda gosti iz prvog udarca na gol stigli do vodstva. Bivši igrač mostarske momčadi, iskusni Nermin Kahvedžić postiže gol. Do kraja poluvremena domaći sastav je imao dovoljno vremena i par prilika, ali nije uspio doći do izjednačenja. U nekoliko navrata dobro je intervenirao raspoloženi Milanović na golu Salinesa. Osim što je sačuvao svoju mrežu, u prvom dijelu, Milanović je znao zaprijetiti i kolegi na suprotnoj strani, Momčiloviću.

Foto: Bljesak.info / Salines ostavio Mostar SG bez finala Kupa

U nastavku ista slika na terenu, opet nekoliko pokušaja domaćih igrača, ali opet gosti prije stižu do gola. U 26.minuti, solo prodor golom je zaključio Srđan Ivanković. Na osam minuta prije kraja Bošković je prepolovio prednost gostiju, ali radost domaćih igrača je kratko trajala. Dvije minute kasnije, uz pomoć upravo golmana Milanovića, gosti stvaraju višak za Kahvedžića koji ostaje sam i golom trasira put svojoj momčadi u finale. Iako su bili u teškoj situaciji, domaći igrači nisu odustajali, stvarali su prilike Aladžić, Bošković, De Souza, ali večeras nisu mogli ništa raspoloženoj, borbenoj momčadi Salinesa i raspoloženom golmanu Milanoviću.

Za razliku od utakmice u Mostaru, u Sarajevu nije bilo dileme. Seljak je držao priključak do 25 minute, ali se onda razigrala momčad Centra. Nedžad Hodžić je bio trostruki strijelac, dva gola je dodao Hršumović, dok su se po jednom u strijelce upisali Omerhodžić i Džemić. Golove za Seljak postigli su Semren i Maleta.

Utakmice polufinala Kupa BiH igrane su bez prisustva gledatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close