Prijateljski susret

Šahisti iz Mostara ugostili šahiste iz Zagreba

Nakon odigranih susreta organizirano je malo druženje te dogovoreno da idući put domaćin ovakvih susreta budu šahisti iz Zagreba.
Sport / Ostali sportovi | 29. 05. 2018. u 21:04 Bljesak.info
Kopirati
Foto: PR ŠK Mostar / 

U prostorijama Šahovskog kluba ''Zrinjski'' u Mostaru, održan je prijateljski susret sa šahistima iz Š.K. ''Vladimir Ivetić Sopot'' iz grada Zagreba.

''Kako je već odavno bilo dogovoreno o jednom posjetu šahista iz Zagreba gradu Mostaru, te susretu sa dva aktivna mostarska Kluba, ovaj vikend smo ugostili drage goste'', priopćeno je iz  HŠK "Zrinjski".

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igralo se ekipno po dvije partije (jednom crni, jednom bijeli) na šest ploča sa tempom igre 20 minuta po igraču. Također, šahisti iz Zagreba su gostovali i u Šahovskom klubu 'Mostar' gdje je odigran mini turnir.

Foto: PR ŠK Mostar / 

Prvo je u prostorijama ŠK ''Mostar'' u subotu odigran meč između ŠK ''Mostar'' i ŠK ''Vladimir Ivetić Sopot'' te dan kasnije, u nedjelju, u prostorijama HŠK ''Zrinjski'' održan je i drugi ekipni meč, a kako pišu iz kluba, odigrane su također dvije partije na 6 ploča sa tempom igre od 20 minuta po igraču.

''Nakon odigranih susreta organizirano je malo druženje te dogovoreno da idući put domaćin ovakvih susreta budu šahisti iz Zagreba. Još jednom se zahvaljujemo dragim gostima na posjetu kao i Sportskom savezu Grada Mostara koji nam je pomogao da dočekamo goste kako to i dolikuje'', priopćeno je iz  HŠK "Zrinjski".

Kopirati