UFD GYM

Rus na čekanju, Beljo se priprema za meč u Kaštel Kambelovcu

Bombarder s Neretve trebao je boksati protiv Rusa Aleksei Egorova u 12 rundi za WBA pojas, no Beljin tim je procijenio da je premalo vremena za pripremu tog meča nakon što je duže vrijeme proveo ozlijeđen.
Sport / Ostali sportovi | 11. 06. 2019. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski boksač Damir Beljo je zasada odbio borbu za svjetski WBA naslov.

Bombarder s Neretve trebao je boksati protiv Rusa Aleksei Egorova u 12 rundi za WBA pojas, no Beljin tim je procijenio da je premalo vremena za pripremu tog meča nakon što je duže vrijeme proveo ozlijeđen.

Beljo će se do tada iz Njemačke spremati za meč koji će se krajem lipnja održati u Kaštel Kambelovcu protiv mađarskog boksača u šest rundi.

"Vjerojatno već znate za ponudu koju smo dobili iz Rusije ovih dana za Damira Belju, za meč za WBA Gold pojas protiv Rusa Alekseia Egorova, a pobjednik u tom meču bi se sljedeći meč borio za WBA svjetski naslov.
Ponuda je odlična, i mi ovo čekamo, ali, nažalost, nije pravi trenutak. Damir je tu na pripremama tek 20 dana, a za ovakav meč mora minimalno dva mjeseca da je ovdje. Spremamo se za meč krajem mjeseca u šest rundi protiv Mađara. Ova prilika je super ispala, ali moramo srce ostaviti sa strane i odlučiti mozgom.

Damir želi da se bori, ali ja, trener Šukru i njegov trener iz Mostara Damir Miletić smo odlučili da je ipak bolje da ne prihvatimo ponudu sada. Kao što sam rekao, nije pravi trenutak i nije spreman za 12 rundi, bez obzira što je on spreman u glavi i srcu, odlučili smo da odbijemo ponudu. Bilo bi nam jako krivo da Damir izgubi radi nespremnosti, a, naravno, i njemu, iako sada toga nije svjestan.

Damir će ovdje sada više boraviti i spremati se, jer veliki problem za Damira je Mostar- stalno telefoni, obitelj, prijatelji...

Ovdje ima bolje uvjete i najvažnije je što je ovdje fokusiran samo na boks. Ja sam uvjeren da će prilika opet doći i tad ćemo biti spremni i idemo da sve uzmemo!", napisao je na svom profilu na Facebooku Ivan Dijaković, koji zajedno sa bratom Tomislavom vodi UFD Gym u Dusseldorfu, čiji član je i fenomenalni MMA borac Roberto Soldić.

Kopirati
Drag cursor here to close