Ragbijaši u posjeti Vladi

RK Herceg kod predsjednika Hercega

''Za ozbiljan iskorak nam je potrebno naš teren napraviti prihvatljivim za sve uzraste i ljubitelje ovoga sporta'', naglasili su iz ragbi kluba Herceg.
Sport / Ostali sportovi | 14. 12. 2017. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Predstavnici RK Herceg i predsjednik Herceg

Dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je u svom uredu primio predstavnike Ragbi kluba ''Herceg'' iz Mostara.

''Ragbi klub Herceg je osvajač regionalne Adria7 lige što nam je dobar pokazatelj o kvaliteti rada u klubu'', rekli su predstavnici ragbi kluba, dodavši da se Klub se još natječe i u nacionalnom prvenstvu, a igrači kluba se natječu i u ragbi prvenstvu RH za Ragbi klub Invictus iz Dubrovnika.

Osnovan je i ženski ragbi klub, a aktivno se radi i na pomlatku i popularizaciji ragbi kulture na našem području.

''Za ozbiljan iskorak nam je potrebno naš teren napraviti prihvatljivim za sve uzraste i ljubitelje ovoga sporta, a što sada zbog trenutnog stanja, nismo u mogućnosti'', naglasili su iz ragbi kluba Herceg.

Predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo što se još jedan sport afirmira u Mostaru i Hercegovini,  kazavši kako je uvjeren u to kako će u tom, kao i u drugim sportovima, talent mladića i djevojaka ovoga podneblja doći do izražaja.

''Svjestan sam kako je svaki početak težak i, uglavnom, ovisi o entuzijazmu i volji nekolicine ljudi. Znam da su i vaši počeci bili teški, ali nisu bili uzaludni, jer se već danas možete pohvaliti brojnim uspjesima'',  naglasio je predsjednik Herceg izrazivši spremnost dati potporu Klubu kako bi i dalje nastavio uspješan razvitak .

Kopirati
Drag cursor here to close