Bounce fight night 2018.

Reprezentacija BiH u olimpijskom boksu nastupila u Beču

Jedinu pobjedu za BiH donio je Dušan Veletić dok su ostali predstavnici poraženi sudačkim odlukama.
Sport / Ostali sportovi | 15. 10. 2018. u 16:40 M.Z. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u organizaciji Boksačkog saveza Austrijeu Beču je održan ''Bounce fight night 2018.'', a u fokusu bosanskohercegovačke javnosti bio je meč reprezentacija Austrije i BiH u olimpijskom boksu.

BiH su predstavljali Alen Rahimić, Adem Fetahović, Radenko Tomić, Dušan Veletić, a svoje mjesto u nacionalnoj momčadi našli su Ivan Blažević i Elvir Šendro koji inače brane boje Boksačkog kluba ''Mostar''. Jedinu pobjedu za BiH donio je Dušan Veletić dok su ostali predstavnici poraženi sudačkim odlukama.

''Izgubio sam odlukom suca od iskusnijeg borca. On je već nastupio na nekoliko europskih natjecanja, ovo je za mene novo vrijedno iskustvo'', kaže Ivan Blažević koji inače boksa za BK ''Mostar'', ali se za mečeve sprema u čapljinskom Kickboxing klubu ''Sensei''.

Mostarac Elvir Šendro ukrstio je rukavice sa Stefanom Nikolićem od koga je izgubio sudačkom odlukom, ali je pružio kvalitetan meč.

''Izgubio sam meč sudačkom odlukom, rezultatom 3:2 i usudio bih se reći da su u mom meču i meču Adema Fetahovića suci ciljano radili u korist naših protivnika, ali boks je sport čiji su sastavni dio pobjede i porazi'', kaže Elvir Šendro.

Šendro se za ovaj meč osim u svom matičnom klubu pripremao i u sarajevskom Klubu borilačkih sportova ''Gladijator'' pod trenerskom palicom Adnana Redžovića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close