Bravo!

Rama: Ljetna škola odbojke dobila opremu iz Mostara

Kao donaciju su dobili tri odbojkaške lopte, mrežu za odbojku te majice za trening za sve članove s logom Ljetne škole odbojke 2020.
Sport / Ostali sportovi | 01. 08. 2020. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nansen dijalog centar iz Mostara uručio je vrijednu donaciju za Ljetnu školu odbojke u Prozor-Rami koju vode Medina Muminović i Monika Rajić.

''Do suradnje je došlo preko našeg nastavnika Damira Hadžića kojem se ovom prilikom toplo zahvaljujemo. On je već od prije bio u kontaktu s Nansen Dijalog Centrom Mostar. Tako smo, na ideju i prijedlog Damira odlučile napraviti projekt i njime se obratiti Nansen Dijalog Centru Mostar, koji su rado prihvatili našu ideju i jedva dočekali pomoći projektu kao što je naš'', rekla je Muminović za rama-prozor.info.

Kao donaciju su dobili tri odbojkaške lopte, mrežu za odbojku te majice za trening za sve članove s logom Ljetne škole odbojke 2020.

''Donacijom smo prezadovoljne, jer na taj način možemo kvalitetnije realizirati ovu Ljetnu školu i prije svega nam je drago što smo naišli na ljude koji su rado prihvatili da nam pomognu'', kaže Muminović.

NDC je organizacija koja već nekoliko godina djeluje u školama Alije Isakovića i Marka Marulića, podržavaju i vode razne projekte i radionice s djecom.

Kopirati
Drag cursor here to close